• 1000+

  Projekti valmis

 • 40+

  Ryhmän jäsenet

 • 10+

  Maa palvellaan

 • 13+

  vuosien kokemus

Tunne meidät paremmin

Netleon - Intialainen ohjelmistokehitysyhtiö

Työskentelemme asiakkaiden kanssa avataksemme lisäarvoa teknologian, luovuuden ja liiketoimintalähtöisen strategian avulla. Kuuntelemme vaatimuksia ymmärtääksemme kontekstin ja vaiheet kunkin pisteen takana. Tämä syvällinen tilanteen käsitys auttaa meitä suosittelemaan taloudellista, luovaa ehdotuksia yrityksesi tavoitteiksi nopeammin.

Viestintätiimimme, joka pitää vanhemmista profiileistamme erittäin keskittynyt henkilöstön säilyttämiseen. Ensimmäinen tiimimme jäsen Netleon on edelleen työskennellyt kanssamme vuodesta 2010. Keskitymme valitsemaan ehdokkaita, jotka ovat aina nälkäisiä oppimaan uusia asioita ja valmiita ottamaan vastaan kovaa työtä milloin tahansa. Johtomme haluaa aina keskittyä älykkäisiin suoritustapoihin työt ja toimittaa ajallaan.

Työskentelemme heidän teollisuudenalansa isojen aseiden kanssa, kuten Maailmanpankki, Google India, Rajasthanin hallitus (Intia) ja Intian DONER-ministeriö.

Palvelimme tähän asti n. Yli 220 asiakasta Yhdysvalloissa, Isossa-Britanniassa ja Euroopassa, ja määrä kasvaa edelleen.

Tehtävämme

Alkaen ensimmäisestä vuorovaikutuksesta projektin lopulliseen valmistumiseen, Netleon-tiimin ainoa yritys on inspiroida ja toteuttaa ratkaisuja, jotka todellakin johtavat asiakkaidemme vision saavuttamiseen. Noudatamme läpinäkyvää prosessia, joka sisältää päivittäisen yhteydenpidon asiakkaiden kanssa ja aikataulujen noudattamisen.

Näkemyksemme

Ymmärrämme, että huippuosaamisen tavoittelu on jokaisen suolansa arvoisen yrityksen perusta. Vuodesta 2010 lähtien olemme aloittaneet matkan olla paras ohjelmistokehitysyritys, jonka visiona on luoda erottuva läsnäolo osaavalla alalla.

Aloitetaan puhuminen projektistasi.
Pyydä tarjous