Jos lohkoketjun arkkitehtuuri on mielestäsi monimutkaista, tylsää tai aikaa vievää Intiassa, Netleon Technologies Private Limited on oikea paikka sinulle, joka tarjoaa sinulle yhden luukun palvelun lohkoketjuun liittyviin ongelmiisi.

Blockchain on yksi menestyneimmistä ja innovatiivisimmista rahoitussovelluksista planeetalla. Viimeaikaisten arvioiden mukaan yli 14 miljoonaa eKr. lompakkoa on kääritty 140 maassa. Blockchain-tekniikka on saatavilla Google Play -kaupasta sekä Applen App Storesta, ja se toimii virheettömästi Windowsissa, Mac OS:ssä ja Linuxissa. Tämä lompakko on saanut korkean keskiarvon 4,4, ja se on saanut monia latauksia Google Playsta.

Mikä on Blockchain-tekniikka?

Blockchain-tekniikka on läpinäkyvä ja julkinen lohkoketju, joka toimii suurelta osin hajautetussa laitekokoonpanossa. Voit helposti lisätä ja jakaa kaikenlaista dataa missä haluat, ja se voi myös varmistaa tiedot parhaalla mahdollisella tavalla. Blockchain-teknologian arkkitehtuuri on vakiintunut viime vuosina. Ohjelmoinnissa näkyy erilaisia ​​kohokohtia, mikä helpottaa digitaalisten valuuttojen vaihtoa. Älä ole huolissasi ongelmasta, jos katsomme ohjelmoitujen tai tilien tietoturvaloukkauksen ja hakkeroinnin. Muista, että vakaus ja omistajuus on taattu, koska se on huolellisesti asetettu.

Olemme raportoineet parhaan suorituskyvyn blockchain-kehitysyritykset Intiassa, jolla on huomattava auktoriteetti Crypto coin-, Bitcoin- ja Blockchain-pohjaisten sovellusten luomisessa ja jolla on täydelliset lohkoketjuratkaisut, jotka sisältävät sovelluskehityksen, palvelumaksut ja lompakot toimitusketjun kaltaisille hankkeille.

E-lompakkosovelluksen rakentamiseen liiketoimintaasi laajentamiseen tarvitaan lohkoketjuohjelmistojen kehittäjiä tunnetuimmasta Blockchain-sovelluskehitysyrityksestä, ja tämä luettelo auttaa sinua löytämään oikean ratkaisun yrityksesi kasvuun..

Blockchain-sovellusten kehittäminen

Netleon Technologiesilla on hyvin kokenut kehitystiimi, joka käyttää blockchain-tekniikkaa uusien sovellusten esittelyyn. Asiantuntijamme voivat oppia yrityksesi vaatimukset ja kehittää ihanteellisen lohkoketjusi ohjelmoituna. Millainen sovellus voidaan rakentaa Blockchainille? Lohkoketjuteknologian arkkitehtuuri kattaa taloussovellukset, tilausten seurannan, terveydenhuollon ja paljon muuta. Tallennettu tieto on täysin salattu ja suojattu ohjelmoidussa lohkoketjussa. Kenenkään on vaikea tehdä muutoksia myynnin jälkeen.? Ota yhteyttä Netleoniin lohkoketjusovelluskehittäjien palkkaamiseksi.

Mikä tekee Netleon Technologiesista Blockchain Companyn huippukehittäjän?

Netleon on räätälöity Blockchainin tuotantovaatimuksiin, jotka luovat todellista eroa nykypäivän yrityksessä. Netleonin tuotteet sopivat hyvin kaikkien toimialojen yritysten globaaleihin tarpeisiin ja edistävät luovuutta.

Yrityksen jatkuva kasvu Intiassa tekee siitä yhden nopeimmin kasvavista Blockchain-kehitysyrityksistä Jaipurissa ja Intiassa, joten se heijastaa sitä, että yritykset tavoittelevat nopeasti hajautettua ympäristöä, joka tarjoaa hajautetun kirjanpitoteknologian huippuluokan edistystä. , kuten Blockchain, Smart Contracts, Smart Contract Auditing, Hyperledger, Exchanges ja lompakot.

Blockchain Exchange -ohjelmiston ominaisuus

Netleonilla on yksi johtavista sovelluspalveluiden kehittäjistä Blockchainissa, joka on myös yksi nopeimmin kasvavista Blockchain-kehitysyrityksistä Jaipurissa ja Intiassa, joka käyttää tätä valikoimaa ominaisuuksia saavuttaakseen parhaan mahdollisen suorituskyvyn..

Valmistamme tuotteita, joilla on seuraavat alla mainitut ominaisuudet:

 1. Älykkäitä sopimuksia

  Älykkäät sopimukset varmistavat, allekirjoittavat ja toteuttavat samanaikaisesti ehdot liiketoiminnan turvallisuuden varmistamiseksi.

 2. Rahallinen korvaus

  Suorat, nopeat ja vakaat maksut ilman tai alhaisia ​​käsittelykuluja – tämä on blockchain-pohjaisten maksuratkaisujen kohtalo.

 3. harkintavaltaa

  Jokaisella tapahtumalla on täydellinen vastuu ja valvonta, ja kaikki tapahtumat ovat peruuttamattomia, mikä tarkoittaa, että niitä ei voi peruuttaa tai poistaa..

 4. Tyyli, joka on modulaarinen

  Plugin-pohjainen arkkitehtuuri mahdollistaa suojatun yhteyden KYC/AML:iin, todentamisen, ETL/raportoinnin ja muihin palveluihin.

Miksi sinun pitäisi valita meidät?

Voit tallentaa muuttumattomia tietueita käyttämällä blockchain-vaihtoa. Autamme sinua määrittämään, mitkä prosessit sopivat tälle teknologialle.

 1. Yhtenä Intian johtavista Blockchain-ohjelmistoyrityksistä Netleon Technologies erottuu luovasta sitoumuksestaan ​​tarjota parhaat käyttäjäpalvelut ja lisätä arvoa kaikkiin toteuttamiinsa projekteihin.
 2. Netleon Technologies -ammattilaiset Blockchain-ohjelmistojen ammattilaiset tarkistavat kaikki tarpeet ja auttavat sinua tutustumaan tämän alustan ominaisuuksiin kaikkien markkinaehtojen täyttämiseksi.

Palkkaa Blockchain-teknologian kehittäjät ja opi erilaisista Blockchain-palveluista, joita Netleon tarjoaa parantaakseen yrityksesi tuottavuutta.

Jos haluat lisätietoja meistä, ota meihin yhteyttä osoitteessa:
Sähköposti: info@netleon.com, pankaj4@gmail.com, Phone: +91 9799745230

Aloitetaan puhuminen projektistasi.
Pyydä tarjous