Coinbase on tällä hetkellä listattu Nasdaqissa. Meidät tuotiin tänne vuosikymmenen työn ja niin monen vierailijan vuoksi. Tämä koskee kaikkia Coinbasen työntekijöitä, jotka ovat keskittyneet luomaan läpinäkyvän, oikeudenmukaisen ja avoimen taloudellisen ympäristön kaikille jo vuosia. Sinä, 56 miljoonaa Coinbasea käyttävää käyttäjää, olet myös mukana. Ja tietysti Satoshi Nakamoto on tunnustettava, mikä alkoi Bitcoinin tuomisesta maailmalle vuonna 2008.

Coinbase tukee Coinbase.com-, Coinbase Android- ja iOS-sovelluksia 1 tuuman (1 tuuman), Enjin Coin (ENJ), NKN (NKN) ja Origin Tokens (OGN) -sovelluksia. Coinbase-asiakkaat ovat saatavilla 1 tuuman, ENJ:n, NKN:n ja OGN:n muodossa ostamaan, myymään, muuntamaan, lähettämään, vastaanottamaan tai tekemään ostoksia. Kaikilla Coinbases-rahoitteisilla alueilla 1INCH, ENJ, NKN ja OGN ovat saatavilla paitsi New Yorkin osavaltiossa 1INCH ja ENJ. Coinbase Prota sponsoroi myös 1INCH-, ENJ-, NKN- ja OGN-kauppa.

1 tuuma (1 TUUMA) on 1 tuuman Ethereumista rakennettu token, joka on suunniteltu tarjoamaan tehokkain kauppareitti kaikkien johtavien DEXien yli parhaiden hintojen saavuttamiseksi. Hajautetut (alias DEXEt) vaihdot, kuten 1 tuuma, antavat käyttäjille mahdollisuuden käyttää tunnuksia ilman välikäsiä. Parhaiden hintojen löytämiseksi kuluttajille yksi tuuma aggregoi merkkihinnat hajautettujen markkinoiden ympärille.

Enjin Coin (ENJ) on Ethereum-tunnus, joka on suunniteltu "tekemään non-fungible tokenien (NFT) käytöstä yksinkertaista yksityishenkilöille, yrityksille ja tuotemerkeille". ENJ tukee suoraan NFT:iden merkitystä Enjin-ympäristössä.

NKN (NKN) on julkinen, taloudellisesti motivoitunut verkkoyhteyksiä jakava lohkoketju, jonka tarkoituksena on rohkaista internetin käyttäjiä käyttämään käyttämätöntä kaistanleveyttä. NKN pyrkii olemaan verkko, joka helpottaa vertaissiirtoa ja verkottumista hajautetuille sovelluksille.

Alkuperä Token (OGN) on Ethereum-tunnus, jonka avulla alusta voi hallita hajautettuja markkinapaikkoja. OGN:ää voidaan käyttää alkuperäisellä verkkosivustolla panostamiseen, hallintaan ja mainostamiseen.

Siinä kaikki tämän päivän blogiin. Toivottavasti pidit tästä hyödyllisenä. Jos haluat lisätietoja Coinbasesta, ota meihin yhteyttä suoraan.

Aloitetaan puhuminen projektistasi.
Pyydä tarjous