YouTube on maailman toiseksi vierailluin verkkosivusto Googlen jälkeen miljardeja tunteja päivittäistä katseluaikaa ja miljardeja katselukertoja. Sillä on nyt enemmän HD-materiaalia kuin mikään muu online-videolähde. Joka kuukausi yli 2 miljardia sisäänkirjautuneet ihmiset käyttävät YouTubea; YouTube-sovelluksen käyttäjien osuus kaikista mobiililaitteista on 37 % Internet-liikenne; ja 70 % kaikista YouTube-katseluista tuotetaan mobiililaitteella käyttö, ja luku jatkaa nopeaa kasvuaan.

Haluatko pelata YouTuben taikuutta?

Jos kyllä, sinun tulee lukea tämä blogi kokonaan.

Wmikä YouTube-sovellus oikein on?

YouTube on videonjakosivusto, jonka avulla käyttäjät voivat julkaista, jakaa, katsella, Tilaa, raportoi, kommentoi ja lisää videoita soittolistoihin. Siinä on a laaja kirjo käyttäjien luomaa materiaalia sekä median tarjoamaa sisältöä yritykset. Videoleikkeet, TV-ohjelmaleikkeet, elokuvatrailerit, suorat lähetykset, lyhyet dokumentteja, musiikkivideoita, äänitallenteita ja muuta sisältöä, mukaan lukien videoita Bloggaaminen, alkuperäiset lyhytelokuvat ja opettavaiset videot ovat kaikki saatavilla.

Tässä on joitain kiehtovia YouTube-tilastoja ja ominaisuudet:

 • Googlen jälkeen YouTube on maailman toiseksi suurin hakukone ja toiseksi vierailluin verkkosivusto.
 • Joka päivä YouTube-videoita katsotaan yli miljardi tuntia, mikä on enemmän kuin Netflix- ja Facebook-videoita yhteensä.
 • Mobiililaitteella keskimääräinen katseluaika istuntoa kohden on noin tunti.
 • YouTubella on päivittäin keskimäärin 30 miljardia aktiivista käyttäjää..
 • YouTuben ja muiden ilmaisten palveluntarjoajien vuoksi on odotettavissa vuoteen 2025 mennessä noin 50 % alle 32-vuotiaista katsojista ei tilaa premium tv.

Kehitä sovellus, kuten YouTube - Videon suoratoistosovelluskehitys

Mitä ominaisuuksia sinun tulisi sisällyttää sovelluksiin, kuten YouTube?

1.ladata videoita

YouTube-käyttäjät voivat lähettää videoita, joiden pituus on enintään 15 minuuttia. Käyttäjät voivat todentamaan tilinsä käyttämällä matkapuhelinta saadakseen pääsyn latausta varten elokuvia jopa 12 tuntia. YouTubella on useita vaihtoehtoja tekstityksen lisäämiseen videoita, mukaan lukien äänentunnistuksen käyttäminen tai tekstitysten kirjoittaminen manuaalisesti parannettu tarkkuus.

2. Suoratoisto livenä

YouTube tukee myös suoratoistoa 4K-laadulla 60 kuvaa sekunnissa 360° videoita. Lisäksi katsojat voivat antaa 1–500 dollaria saadakseen omansa Super Chat -ominaisuuden korostetut huomautukset.

3. Muotoilu ja laatu

YouTuben videoilla on useita laatutasoja. Termit vakiolaatu (SQ), teräväpiirto (HD) ja korkea laatu (HQ) on korvattu numeeriset numerot, jotka kuvaavat videon pystyresoluutiota, kuten 720p, 1080p, 1440p ja 2160p.

4. Rahajärjestelmä

Tietyn kattavuuden ja katselukertojen jälkeen sisällöntuottajat saavat korvauksen video, jonka he lataavat YouTubeen. Tämä pitää heidät motivoituina tarjoamaan tuoretta sisältöä ja tehdä sovelluksesta elävä ympäristö käyttäjille.

5. mainonta

Tämän menetelmän avulla käyttäjä voi nähdä mainokset ennen videon alkamista. Lisäksi, Pienet mainokset ovat videoiden välissä rahan tuottamiseksi. Käteinen raha mainosten näkemisestä saadut tulot jaetaan sitten YouTuben ja mainoksen kesken kumppani.

6. Kanavan tilaus

Käyttäjät voivat tilata suosikkikanavinsa ja seurata niitä a erillinen sivu YouTube-sovelluksessa. Tämä ominaisuus yhdessä käyttäjän kanssa kuunteluhistorian avulla YouTube voi suositella aiheeseen liittyvää materiaalia käyttäjälle.

7. Tykkäyksiä ja reaktioita

YouTube antaa katsojille mahdollisuuden ilmaista tunteitaan materiaalista tykkäämällä, ei-tykkäyksiä ja kommentteja sekä tuottajia, jotka voivat vastata niihin ja ottaa heihin yhteyttä yleisö. Tykkäämät videot säilyvät myös käyttäjän kirjastossa, ja ne voivat rakentaa soittolistan suosikkisisällöstään.

8. Lataukset

YouTube-käyttäjät voivat ladata videoita sovelluksesta ja tallentaa ne myöhempää katselua varten. Tämä vaihtoehto on kuitenkin käytettävissä vain sisällön luojalla lupa ladata.

9. Suositukset

Tilaajaluettelonsa ja -historiansa perusteella käyttäjät saavat ilmoituksen uusista suosituista materiaali julkaistaan.

Mitkä ovat YouTube-sovellusten luomisen vaiheet?

Kehitä sovellus, kuten YouTube - Videon suoratoistosovelluskehitys

Markkinatutkimus, viimeistelyominaisuudet, sovellussuunnittelu, taustajärjestelmän rakentaminen, rakentaminen käyttöliittymä ja sovelluksen julkaiseminen ja mainostaminen ovat kaikkea ajateltavaa.

YouTuben kaltaisten sovellusten kehittämisprosessit on kuvattu alla olevassa oppaassa.

1. Tee markkina- ja kilpailijaanalyysi.

Markkina- ja kilpailututkimus voi auttaa sinua määrittämään suojakeinot kannattaa ottaa huomioon sovellusta suunniteltaessa. Olemme sisällyttäneet joitakin markkinatutkimusvaiheita alla, josta voi olla sinulle hyötyä:

 • Tutki tilannetta.
 • Tutki kilpailijoitasi.
 • Kysy mahdollisilta kuluttajilta
 • Johdatus rahoitusmaailmaan.
 • Luo aloitussivu julkaisua varten.

2. Täydennä ominaisuudet

Useat sovellukset epäonnistuvat valmistelun ja sovelluksen perusvalinnan puutteen vuoksi sekä edistyneitä ominaisuuksia ja toimintoja. Olemme listanneet tarkat, hyödylliset ominaisuudet jotka sinun tulee sisällyttää videoiden suoratoistoohjelmistoon, kuten YouTube kehitysprosessin loppu.

3. Kehitä sovellus

YouTube-sovellus voi menestyä vain, jos sillä on houkutteleva ja erottuva muotoilu houkuttelee käyttäjiä. Sinun tulisi ottaa mukaan paras graafinen suunnitteluyritys sinulle laadukkaat visuaalit, jotka täydentävät konseptia.

4. Luo taustaohjelma

Kun olet suorittanut suunnitteluvaiheen, sinun tulee aloittaa koodaus palkkaamalla paras Android-sovelluskehitysyritys. Suurin osa kehitysajasta tulee käyttää taustaominaisuuksien kehittämiseen. Liiketoimintalogiikka, tiedon tallennus ja haun ja API-kehityksen hoitaa kaikki ohjelman taustaohjelma.

5. Luo käyttöliittymä

Sovelluksen käyttöliittymän tulee olla suoraviivainen, houkutteleva ja toimiva. sinä voi tehdä mobiilisovelluksen, joka on verkkopohjainen, natiivi tai hybridi. Hinta verkkosovelluksen kehittäminen on alhaista, ja asennusprosessi on suoraviivainen. A natiivisovellus perustuu ensisijaisesti käyttöjärjestelmän ominaisuuksiin ja toimintoihin koska sen on päästävä käsiksi laitteistokomponentteihin päästäkseen tiettyihin palvelut. Ne ovat upeita, koska ne toimivat offline-tilassa ja niillä on upea käyttöliittymä.

6. Julkaise ja käynnistä sovellus

Kun olet suorittanut yllä olevat vaiheet, voit avata sovelluksesi YouTuben tapaan. On elintärkeää ymmärtää, että jokaisella sovelluskaupalla, kuten Applen App Storella ja Googlen Play Storella, on omat säännöt sovellusten julkaisemiselle. Sinun on rekisteröitävä tili ja maksettava 25 dollarin kertamaksu julkaistaksesi sovelluksesi Google Play Kaupassa. Sinulta veloitetaan 99 dollaria. ohjelmiston julkaisemisesta Applen sovelluskaupassa.

Onko olemassa tapaa luoda YouTube-sovellus automaattisesti?

Markkinoilla on muutama YouTube Builder -sovellus. YouTube Builderin avulla käyttäjä voi yksinkertaisesti valita sovellukselleen tietyn asettelun useista vaihtoehdoista sovelluksen tarkoituksen mukaan. Monet ihmiset ovat innostuneita automatisoiduista työkaluista; on kuitenkin ankaraa todeta, että ne eivät voi korvata aitoa kehitystä.

Jos haluat luoda YouTubeen verrattavan sovelluksen, sinun tulee ymmärtää, että erikoistuneiden kehittäjien palkkaaminen on hienoin ja tehokkain vaihtoehto. Omistautuneet ja asiantuntevat asiantuntijat voivat suunnitella YouTubeen verrattavia videoiden suoratoistosovelluksia sekä tarjota jatkuvaa ylläpitoa ja tukea. Videoiden suoratoistosovellukset, kuten Netflix ja Amazon Prime Video, eroavat YouTubesta siinä mielessä, että YouTube on enemmän itsejulkaiseva alusta, kun taas Amazon Prime ja Netflix eivät ole..

What is Some YouTube-like Apps?

YouTube, kuten me kaikki tiedämme, on saamassa paljon vetoa nykyään. Monet ihmiset alkoivat käyttää YouTuben kaltaisia ​​sovelluksia suosion kasvun seurauksena. Olemme sisällyttäneet alle useita YouTubeen vastaavia sovelluksia, mukaan lukien:

 • Netflix
 • IGTV
 • metakahvila
 • päivittäistä liikettä
 • DTube
 • Vevo
 • Flickr
 • TikTok
 • Vimeo
 • nykiä

Tämän seurauksena, kun yrität selvittää, kuinka tehdä sovellus, kuten Youtube, voit myös selvittää, kuinka tehdä muita sovelluksia, kuten ohjeet ja kustannukset sovelluksen, kuten TikTokin tekemisestä..

Kuinka paljon YouTube-tyyppisen sovelluksen rakentaminen maksaa?

YouTuben kaltaisen sovelluksen rakentaminen vie paljon vaivaa, aikaa ja rahaa, koska olet tässä tilanteessa hallitseva juggernaut ja markkinajohtaja vastaan. Jotta voit aloittaa näin suuren projektin alusta alkaen, tarvitset erittäin pätevän konsulttien, kehittäjien, suunnittelijoiden ja johtajien tiimin sekä miljoonan dollarin budjetin. Markkina-asemansa parantamiseksi sen on nyt oltava yksityiskohtainen, kohokuvioitu taideteos, joka on varustettu parhailla ja muilla teknologisilla näkökohdilla..

Johtopäätös

Toivottavasti edellisen oppaan tiedot auttoivat ymmärtämään, kuinka voit luoda YouTuben kaltaisia ​​sovelluksia. On tärkeää muistaa, että YouTube-klooniohjelmiston luominen ei ole helppoa.

Voit kuitenkin säästää aikaa ja rahaa noudattamalla näitä vaiheittaisia ​​ohjeita YouTuben kaltaisen sovelluksen luomisesta. Sinun tulisi luoda laadukas sovellus ja palkata asiantunteva asiantuntija auttamaan sinua muussa.

Aloitetaan puhuminen projektistasi.
Pyydä tarjous