Markkinoijat ja bloggaajat käyttävät visuaalista materiaalia arvokkaana työkaluna. Se voi lisätä yleisön sitoutumista, brändin näkyvyyttä ja verkkosivuston napsautussuhteita. Ilman korkearesoluutioisia kiehtovia grafiikoita tai videoita ei voi olla blogia, kaupallista banneria tai aloitussivua. Valokuvaajan tai graafisen suunnittelijan palkkaaminen jokaiseen kampanjaan on kuitenkin sekä kallista että aikaa vievää. Siksi oli loistava idea kehittää maailmanlaajuinen tallennustila rojaltivapaille kuville, elokuville, grafiikalle ja musiikille ja saada ne nopeasti ladattavaksi muutamalla taalalla.

Shutterstock/iStock ovat yksi maailman tunnetuimmista graafisen sisällön luojaryhmistä. Niiden kanssa on vaikea kilpailla. Shutterstockin kanssa on vaikea kilpailla. Sinun on otettava huomioon kaikki yrityksen puutteet ja toistettava sen voitot, sekä tekniset että taktiset, pitäen samalla mielessä nykyinen kehitysvauhti ja teknologioiden yleinen kehitys..

Tärkeintä on muistaa, että kaikkea ei voida toteuttaa juuri nyt. Pitkän ajan tämä alusta nousi suhteellisilta pohjalta, sitoi muita yrityksiä ja sai suuria ulkopuolisia sijoituksia. Tähän on tässä tilanteessa vaikea luottaa, sillä vaikka hankkeen onnistumisesta ei ole epäilystäkään, on lähes mahdotonta ennustaa, milloin ja kuinka paljon rahaa investoidaan..

Mikä on arkistovalokuvasivusto?

Kantakuvat ovat valokuvia, jotka on jo tallennettu, muutettu ja valmiita käyttöön. Arkistokuvia on kahdenlaisia: niitä, jotka vaativat lisenssimaksun, ja niitä, jotka ovat ilmaisia.

Kun etsit arkistokuvia, sinun on valittava kahdesta vaihtoehdosta: ilmaiset arkistokuvasivustot ja maksulliset arkistokuvasivustot. Sekä maksulliset että ilmaiset kuvasivustot tarjoavat etuja ja haittoja, jotka sinun tulee ottaa huomioon hankkiessasi valokuvia yrityksellesi.

Suurin osa kuvien kuvasivustoilla saatavilla olevista valokuvista on rojaltivapaita, mikä tarkoittaa, että voit käyttää niitä antamatta tunnustusta kenellekään. Varastokuvia voidaan myös muokata toiveidesi mukaan ja käyttää markkinointikampanjoissa, mikä tekee niistä ihanteellisia verkkokauppayrityksille.

Kaikki mitä sinun tulee tietää Shutterstockista

Kuinka rakentaa verkkosivusto, kuten iStock Photo tai Shutterstock? Shutterstock

Shutterstock, Ohjelmoija ja valokuvaaja Jon Oringer käynnisti vuonna 2003 arkistovalokuvausyrityksen, joka keskittyy kuvien lisensointiin rojaltivapaalla lisenssillä erittäin halvalla hinnalla ja vähimmäismaksuvelvollisuudella. Se tarjosi ensin 100 000 Oringerin valokuvaa, mutta pian sen jälkeen se avautui avustajien kuville.

Shutterstock on edelläkävijä myyntimenetelmässä: arkistokuvatilaus. He tarjosivat tietyn määrän latauksia joka päivä tietyllä kuukausimaksulla. Se oli niin hitti, että iStock ja kaikki muut alan toimistot omaksuivat sen.

Perustajan tausta ja kokemus huomioon ottaen yrityksen perustavanlaatuinen painopiste on aina ollut tarjota mahdollisimman monipuolista materiaalia ja hienoimpia teknologisia toimintoja..

Shutterstock loi yhden suurimmista mikroarkistokuvakokoelmista, jossa on yli 95 miljoonaa kuvaa ja keskimäärin 800 000 uutta tiedostoa joka viikko. He pystyvät tarjoamaan laajan valikoiman sisältöä ja laadukkaita valokuvia käytettäväksi erilaisissa projekteissa Royalty Free -lisenssin ansiosta, jonka he tarkistavat lähetykset..

Shutterstock on säilyttänyt paikkansa alan huipulla viimeiset 13 vuotta. Ne ovat suosittuja yhdestä erittäin hyvästä syystä: ne tarjoavat loistavan arvon suurimmalle osalle ostajista.

Kaikki mitä sinun tulee tietää iStockPhotosta

How to Build a website like iStock Photo or Shutterstock? @iStock's video Tweet

iStockPhoto on yksi vanhimmista premium-arkistokuvasivustoista. Se perustettiin vuonna 1999 ja on siitä lähtien ollut suunnittelun eturintamassa. iStockPhoto tarjoaa yksinkertaisen hakuvaihtoehdon, jonka avulla käyttäjät voivat löytää valokuvia nopeasti ja helposti. Vaikka et olisi teknisesti taitava, voit käyttää iStockPhoton laajaa kokoelmaa kuvia, grafiikkaa, videoita ja musiikkia.

Tämän arkistokuvasivuston hintasuunnitelma on yksi tämän luettelon kalleimmista, mutta maksat korkealaatuisista valokuvista, joita voit käyttää yrityksellesi. Ne tarjoavat myös ainutlaatuisen käänteisen hakuvaihtoehdon, jonka avulla voit nähdä, ovatko muut verkkokauppayritykset käyttäneet sinua kiinnostavia valokuvia..

iStock työskentelee maailmanlaajuisesti yli 300 000 avustajan kanssa, joista tuhannet ovat ainutlaatuisia sivustolle ja kehittävät materiaalia yksinomaan sitä varten. Osallistuvat valokuvaajat lähettävät hakemuksensa lataamalla 3–6 esimerkkivalokuvaa, grafiikkaa tai videota Contributor by Getty Images -sovellukseen, joka on saatavilla App Storesta ja Google Playsta. Sisältö arvioidaan, ja menestyneitä hakijoita pyydetään ryhtymään Getty Imagesin tai iStockin avustajiksi.

Avustajalle maksetaan rojalti, kun heidän lahjoituksensa on lisensoitu. Rojaltimaksut alkavat 15 prosentista kuville ja 20 prosentista grafiikalle ja elokuville, ja yksinoikeudelliset avustajat saavat 25–45 prosenttia..

Syitä, miksi sinun pitäisi perustaa oma valokuvasivusto

Miksi haluat luoda oman kuvasivustosi? Jokaisella valokuvaajalla, joka harkitsee oman valokuvaussivuston luomista, on erilainen vastaus tähän kysymykseen. Ensin kannattaa kuitenkin miettiä, kuinka paljon aikaa kuluu sekä kuvapankin että itse osakesivuston kehittämiseen..

Muista, että jos haluat menestyä valokuvaussivuston ylläpitämisessä, sinun on ymmärrettävä, miten sitä hallinnoidaan. Tarvitset riittävän palvelinkapasiteetin valokuviesi isännöimiseen sekä maksutavan kuluttajille, jotka haluavat ostaa valokuviasi.

Tässä on joitain tekijöitä, jotka osoittavat, miksi oman valokuvasivustosi perustaminen on hyödyllistä vuonna 2022

Nopea teknologinen kehitys.

Älypuhelimien kameroiden kehittyessä ja Instagram-bloggaamisen massiivisessa nousussa käyttäjä ei vaadi ammattivalokuvaajaa tai Photoshop-kykyjä tehdäkseen houkuttelevaa modernia visuaalista materiaalia. Flickrin tutkimuksen mukaan suurin osa kuvauksista tehdään iPhone-kameralla.

Visuaalisen materiaalin kysyntä on suurempi kuin koskaan ennen.

Koska ainutlaatuisen sisällön luominen on kallista, kuluttajat haluavat ostaa valmiita valokuvia ja videoita osaketoimistoilta säästääkseen aikaa ja rahaa.

Suurimpien valokuvatoimistojen tarjoamat kumppaniohjelmat.

Olet epäilemättä aiemmin miettinyt, mitä hyötyä ilmaisesta kuvayhteisöstä on. Unsplashed kasvoi yllättäen voittoa tavoittelemattomasta sivuprojektista käyttämällä Crew-luokitusta ja tuloja. Muut verkkosivustot, kuten Apixaban ja Freepik, tarjoavat myös ilmaista ladattavaa sisältöä, mutta ansaitsevat rahaa ohjaamalla vierailijoita iStockiin ja Shutterstockiin tytäryhtiöyhteyksien kautta..

Kuinka arkistovalokuvasivustot toimivat?

Asiakkaille

Hanki ilmaisia ​​ja lisensoituja kuvia

Asiakkaat voivat saada valokuvia ilmaiseksi useilta valokuvaussivustoilta. Nämä sivustot sisältävät usein lisenssisopimuksia, kuten Creative Commons.

Laaja hakusuodatin

Se tarjoaa laajan hakusuodattimen, joka auttaa asiakasta löytämään haluamansa hakutulokset avainsanojen perusteella.

Osallistujille

Myy kuvia maailmanlaajuisesti ja ansaitse tuloja

Shutterstockin/iStockin kaltaisen verkkosivuston avulla voit myydä kuvia maailmanlaajuisesti ja ansaita tuloja kaikkialta maailmasta. Niiden avulla ostaja voi yksinkertaisesti valita, mainitseeko hän alkuperäisen valokuvaajan.

Yksinkertaiset lataus- ja myyntiominaisuudet

Stock Photo -sivusto tarjoaa avustajilleen yksinkertaisen lataus- ja myyntiominaisuuden, joten koko prosessi on vaivaton.

Arkistovalokuvasivuston kehittämiseen tarvittavat ominaisuudet.

TEKIJÄN PROFIILI

Avustajan sivun tulee kerätä ja esittää kaikki olennaiset tiedot, jotka koskevat käyttäjän kirjautumista, yhteystietoja, maksutapaa, latauksia, tuloja ja tapahtumahistoriaa. Siellä on ominaisuuksia, kuten:

 • Rekisteröityminen/Kirjautuminen
 • Voitot – Kaikki tiedot myyntituloista, maksuhistoriasta ja veroista
 • Portfolio - mahdollisuus ladata sisältöä, tarkastella sisällön tilaa, hallita luetteloa sekä hallita malli- ja omaisuusjulkaisuja
 • Käyttäjäasetukset- Tilin asetukset, julkiset tiedot, tuki, ota meihin yhteyttä
 • Kojelauta - Tilastot aktiviteeteista, latauksista, tuloista, lähetyksistä, kartta, joka näyttää missä päin maailmaa kuvat on ostettu.

Muut avustajalle tarjotut toiminnot

Kun lataat sisältöä,Osallistuja voi käyttää erityistä ohjattua lataustoimintoa, jonka avulla hän voi sisällyttää: avainsanoja sisältöön (enintään 50 sanaa, jotta sisältö on haettavissa), muut asetukset voidaan vapauttaa mallin tai ominaisuuden mukaan..

OSTAJAN PROFIILI

Järjestelmään rekisteröitymisen jälkeen ostaja pääsee tililleen, jolloin hän voi seurata toimintahistoriaa ja päivittää yhteystietojaan. Profiilisivu voi sisältää myös seuraavat ominaisuudet:

 • Rekisteröinti-/kirjautumissuunnitelmat - Käyttäjä voi valita sopivimman hinnoittelusuunnitelman.
 • Ostohistoria - Ostoshistoria määrätyn ajanjakson aikana.
 • Henkilökohtaiset asetukset - Sähköpostit, kieli, näyttöasetukset.
 • Hakusuodatin – Sisällön hakemiseen.
 • Profiilin tiedot - Käyttäjätunnus, salasanan vaihto ja yhteystiedot.
 • Sisällön alaluokat - Suodata kuvia, materiaalia, musiikkia.
 • Kokoelmat - Mahdollisuus säilyttää sisältökokoelmia.
 • Maksu – Tarjoaa maksutavat ja laskutusosoitteen.

TILIN HALLINTO

Järjestelmänvalvojan tili tarvitaan sivuston materiaalin muuttamiseen sekä jäsenten ja avustajien hallintaan. Seuraavat toiminnot voivat olla käytettävissä hallintapaneelissa:

 • Osallistujien hallinta – käyttäjätiedot, kirjautumistunnukset ja salasanat, henkilöllisyyden vahvistus, maksuasetukset, ladatun sisällön hallinta
 • Transaktioiden hallinta - Kaikki maksut, tytäryhtiöiden suhteet
 • Sisällönhallinta – banneri, blogi, hinnat, alennukset ja erikoistarjoukset
 • Ostajan hallinta – Käyttäjätiedot, kirjautumistunnukset ja salasanat, hinnoittelusuunnitelmat
 • kojelauta - Tilastot käyttäjään ja avustajaan liittyvistä toiminnoista.
 • Sähköpostit - On tärkeää ylläpitää kommunikaatiota kuluttajien kanssa. Hälytykset, vahvistukset, tervetulotoivotukset, piristykset, hälytykset, uutiset ja muut sähköpostit auttavat lämmittämään yleisösi suhdetta. Shutterstock käyttää suuria määriä automaattisesti tuotettuja sähköposteja, käytännössä jokaiseen käyttäjän toimintaan. Esimerkiksi:

Ominaisuudet, jotka soveltuvat molempiin

Verkkosivustohakutoiminnot:

Hae kuvan perusteella

Oletetaan, että käyttäjä löytää valokuvan, joka vastaa täydellisesti hänen vaatimuksiaan, ja haluaa paikantaa sen alkuperäisessä koossa ja resoluutiossaan. Joten hän voi nyt vain ladata asiakirjan osakesivustolle ja etsiä sitä. Pelkästään avainsanoilla hakeminen voi olla lähes vaikeaa.

suodatus

Shutterstock Se tarjoaa käyttäjille myös kriteerit, kuten suunnan, värin, kuvan koon ja resoluution, etnisen taustan, iän, sukupuolen ja henkilöiden lukumäärän, jotta he voivat tehdä hakustaan ​​entistä tarkempia. Käyttäjät voivat hakea avainsanoilla, mutta he voivat myös suodattaa tuloksista epäolennaisia ​​tunnisteita.

Sanahaku

Käyttäjät voivat yksinkertaisesti kirjoittaa termejä hakukenttään saadakseen hakutulokset kyseisillä sanoilla

Shutterstockin/iStockin kaltaisen verkkosivuston luominen maksaa

Osakesivuston kehittämisessä pyörää ei tarvitse keksiä uudelleen. Voimme käyttää valkoista etikettiratkaisua ja räätälöidä sen toiveidesi mukaan. Kehityskustannukset vaihtelevat 10 000 ja 20 000 dollarin välillä. Tämä hinta sisältää koko tiimin työn, johon kuuluu projektipäällikkö, tiiminvetäjä, etu- ja taustakehittäjät sekä laadunvarmistusinsinööri.

Verkkosivuston perusominaisuudet

 • Rekisteröityminen/Kirjautuminen
 • Ostajan/avustajan profiilit, joissa on vain vähän toimintoja
 • Avustajan portfolio kuvien lataustyökalulla
 • Yksinkertainen avainsanahaku
 • Maksujen käsittelyn hallintapaneeli sivuston hallintaa varten

Jos kuitenkin haluat erityisiä toimintoja ja integraatioita, kannattaa harkita räätälöityä kehitystä. Teknisistä tiedoista riippuen ainutlaatuisen usean toimittajan markkinapaikan kehittäminen digitaalisille tuotteille alusta alkaen voi kestää 4–6 kuukautta. Kustannukset vaihtelevat 30 000 ja 50 000 dollarin välillä. Julkaisun ja ensimmäisen palautteen jälkeen voit päättää, mitä ominaisuuksia parannettava ja mitä lisättävä.

Tarvitsetko verkkosivuston, kuten Shutterstock tai iStock?

Ota yhteyttä Netleon Technologiesiin tänään ja keskustele projektisi vaatimuksista ILMAISEKSI!!

Aloitetaan puhuminen projektistasi.
Pyydä tarjous