Rakastat aina yrityksesi nimeä tai yrityksen nimeä, samoin haluat säilyttää verkkosivustosi nimesi tai verkkotunnuksesi. Mutta joskus yrityksesi nimi ei ole ainutlaatuinen, mutta verkkotunnuksesi nimi on ainutlaatuinen.

Jos valitset väärän verkkotunnuksen nimen, sen vaihtaminen voi olla suuri ongelma vahingoittamatta yrityksesi brändiä ja sijoitusta hakukoneissa.

Joten kaiken kaikkiaan meidän tulisi päättää yrityksemme verkkosivuston nimi kaikella huolella ja varoen.

Tässä aiomme jakaa muutamia vinkkejä, jotka sinun tulee pitää mielessä ennen verkkotunnuksen nimen ilmoittamista.

1. Verkkotunnuksesi ei saa olla pidempi, joskus yrityksesi nimi on pitkä, mutta verkkotunnuksesi tulee olla lyhyt.

2. Sen pitäisi olla helppo muistaa.

3. sen pitäisi olla lähellä yrityksesi brändiä, jos se vastaa pääyrityksesi nimeä, se on täydellinen. sen pitäisi olla helppo kirjoittaa ja lausua.

4. Anna etusijalle .com. Jos et saa .com-laajennusta ja joku jo omistaa kyseisen .com-tunnuksen, sinun ei pitäisi ottaa toista laajennusta, muuten se aiheuttaa hämmennystä asiakkaillesi ja asiakkaasi ohjaavat toiselle yritykselle.

5. Meidän tulee välttää väliviivoja ja kaksoiskirjaimia verkkotunnuksen nimissä.

6. Yritä tarkistaa kerran googlesta ennen verkkotunnuksen nimen päättämistä, että mitä tulee kyseiselle verkkotunnuksen haulle.

6.Yritä tarkistaa kerran googlesta ennen verkkotunnuksen nimen päättämistä, että mitä tulee kyseiselle verkkotunnuksen haulle.

Juuri nyt n. 370 miljoonaa verkkotunnusta on rekisteröity ja kaikki hyvät nimet on jo varattu, mutta voit tehdä sanayhdistelmiä vastaamaan yrityksen nimeä.

Voit rekisteröidä verkkotunnuksia joistakin suosituista yrityksistä, kuten
Godaddy.com
Hostgator.com
Znetlive.com
Bluehost.com
etc.

Aloitetaan puhuminen projektistasi.
Pyydä tarjous