Lohkoketjuun liittyvät ongelmat ovat tällä hetkellä uskomattoman kuumia, ja yksi niistä on kryptovaluutat. Olemme päättäneet aloittaa sarjan julkaisuja, joissa kuvataan selkokielillä aiheita, kuten lohkoketju, kryptovaluutta, älykkäät sopimukset ja ICO:t. Viimeisintä teknologiaa voi olla vaikea kuvailla peruskäsitteillä, joten yritän ilmaista jotain, joka muuttaa ihmisten elämän lähivuosina täysin: tekee siitä helpompaa, älykkäämpää ja yksinkertaisempaa. Se on todella mielenkiintoista selittää.

Päätettyämme käyttää Blockchainia MeetnGreetMessä ja julkaista omat opasteemme, tunnemme olevansa vastuussa sekä rakastetuista että matalan teknologian MeetnGreetersistä (sama kuin me kaikki vain muutama kuukausi sitten). Siksi olemme julkaisseet tämän sarjan kertoaksemme siitä käyttäjillemme. Selitimme jo Blockchainista ja älykkäistä sopimuksista, ja nyt on aika ymmärtää, mitä kryptovaluutta on. Joten mennään aiheeseen!

Mikä sitten on kryptovaluutta pohjimmiltaan?

Itse termistä näet, että se liittyy kryptografiaan ja valuuttoihin.

Kuvataan ensin luonnolliset valuutat. Valuutat ovat eräänlainen "taloudellinen kilpi", jonka avulla ihmiset voivat muuttaa ponnistelunsa arvoisiksi asioiksi, jotka voidaan myöhemmin muuttaa hyödykkeiksi tai muiksi palveluiksi..

Salaus itsessään on mekanismi jolla tavallinen pelkkä teksti muunnetaan ymmärtämättömäksi tekstiksi ja päinvastoin. Nykyaikainen salaus käsittelee salassapitoa – kukaan ei ymmärrä asiakirjoja, rehellisyys – tietoja ei muuteta, todennus – lähettäjä ja vastaanottaja voivat vahvistaa toisensa.

Kryptovaluutta on valuutta, joka yhdistää bitit (kuten tavallinen käteinen) digitaalisessa maailmassa ja luottaa salaukseen suojellakseen tapahtumia.

Vaihtoehtoinen maksutapa käteisen, luottokorttien ja shekkien maksamiseen on kryptovaluutta. Teknologioiden ansiosta voit lähettää sen ilman, että siirryt kolmannelle osapuolelle, kuten pankille, suoraan muille. Tämä varmistaa, että sosiaaliturvaasi tai luottopisteitäsi ei voida käyttää vipuvaikutuksena ja että olet kohtuullisen salanimellä. Kryptovaluutat ovat kuin virtuaalisia tietokoneohjelmoijia, toisin sanoen. Kaikki tapahtumat on rekisteröity. Siirrot pakataan sarjaan kryptografisesti allekirjoitettuja lohkoja (siis "crypt"-valuutta), ja salauksen allekirjoituksen laskentaa varten asiakkaalle myönnetään tietty määrä virtuaalirahayksiköitä (ja mahdollisesti transaktiomaksuja)..

Sitä varten on myös lumoavia tapauksia, kuten arvata saattaa. Jos asut vieraassa maailmassa, voit lähettää rahaa takaisin perheellesi ilman suuria kansainvälisiä maksuja. Händlereiden ei enää tarvitse ajatella maksuvarkauksia tai olemattomia shekkejä, koska ihmiset kuluttavat vain rahansa.

Tunnetuin kryptovaluutta on luonnollisesti Bitcoin, joka eksponentiaalisella kasvullaan on saanut ihmiset kiinnostumaan ja siitä on tullut kryptovaluuttojen de facto normi. Suosittelen, että tutustut tähän Brian Yahnin viestiin hackernoonissa, jos haluat oppia lisää Bitcoinista. On monia muita tärkeitä kryptovaluuttoja sekä Bitcoin, kuten Ethereum (ETH), Litecoin (LTC), Dash ja Ripple (XRP). Mutta tärkeintä on, että voit aloittaa oman kryptovaluutan nyt! Mutta ensin yhteenvetona tärkeimmät kohdat:

Kaiken kaikkiaan krypto-rahasiirrot ovat erilainen maksutapa, joka turvaa kaikki tapahtumat ja auttaa pääsemään eroon välittäjistä, joita pankit palvelevat. Kryptovaluuttojen keskeinen ominaisuus – todennus – on Blockchain-tekniikka – laskentaverkko, joka kopioi arkistosta samalla tavalla ja päivittää sen tietueita yhteisen matemaattisen sopimuksen avulla. Lisäksi on mahdollista luoda oma kryptovaluuttasi ja laskea liikkeeseen oma tokenin yhden Blockchainin suurimmista eduista – älykkäistä sopimuksista – ansiosta. Token on eräänlainen yksityinen kryptovaluutta, jossa yritys tuottaa valvoakseen ja hallitakseen liiketoimintamalliaan ja antaa asiakkaidensa olla tekemisissä sen tavaroiden kanssa, mikä auttaa kaikkia sidosryhmiään jakamaan ja jakamaan kannustimiaan ja etujaan..

MeetnGreetMe-verkon yhteydessä tämä toiminto – mahdollisuus käynnistää token on kriittinen. MeetnGreetMe Token - WEL - on käynnistetty sovelluksen ruokkimiseksi ja käyttäjien yhteyden muodostamiseksi.

Suoritamme useita päätoimintoja – WelcomeCoin tai WEL —:

mahdollistaakseen MeetnGreetMe-pelaajien palkitsemisen heidän panoksestaan;

– kannustimia sovelluksen tehokkaaseen käyttöön, yhteisluomiseen, sen toimintojen täyttämiseen ja MeetGreetMen kasvuun; – MeetingGreetMe-ekosysteemin ruokkiminen; – kalliin välittäjän poissulkeminen mahdollisista rahansiirtoprosesseista tekee siitä sujuvaa ja helppoa osapuolille tapahtumapaikasta riippumatta.

Aloitetaan puhuminen projektistasi.
Pyydä tarjous