Koska suurin osa ihmisistä käyttää Internetiä älypuhelimien kautta ympäri maailmaa, mobiilisovelluskehitys voi auttaa tavoittamaan laajan yleisön..

Nyt kuka tahansa voi ajatella, että hänen yritysasiakkaansa eivät ole muuttuneet ja he antavat tilauksia samalla tavalla kuin he tekevät, miksi minun pitää ottaa digi. Mutta vastaus on yksinkertainen, asiakkaasi eivät ole vain kuluttajiasi, he käyttävät myös muuta päivittäistä maailmaa,

Gartnerin tutkimuksen mukaan 9 999 10 000 mobiilisovelluksesta epäonnistuu. Tämän vuoksi on entistäkin tärkeämpää rekrytoida parhaita Android-kehittäjiä ja tehdä yhteistyötä heidän kanssaan, jotta sovellusideastasi tulee totta..

Nykyään kehitystiimin rekrytointi on vaikeampaa kuin sovelluskonseptin keksiminen, koska Android-sovelluskehittäjän palkkaamisen kustannuksia määritettäessä on otettava huomioon niin monet muuttujat..

Asiantuntemuksen taso Keskimääräinen tuntihinta
Android-kehittäjä (perus) $15
Android-kehittäjä (keskitaso ja edistynyt) $40
Android-kehittäjä ja UI/UX-suunnittelija $60

What Is the Cost of Hiring an Android App Developer?

Sovellusten kehittämisen kustannuksiin vaikuttavat tekijät

Jos nyt haluat tietää, mitkä elementit vaikuttavat sovelluskehittäjien tuntihintoihin, asiat voivat olla hieman hämmentäviä, koska niitä on paljon, joista jokaisella on selvä vaikutus hinnoitteluun. Seuraavat ovat tärkeimmät tekijät:

1. Taidot / pätevyydet

Mitä korkeampi tunti maksaa, sitä enemmän sinulla on kykyjä. Jotkut niistä toimivat käsi kädessä (kuten UI/UX) eivätkä yleensä vaikuta mobiilisovelluskehittäjän tuntihinnoitteluun, mutta jos aiot palkata täyden pinon kehittäjän kattamaan useita kehitysvaiheita, se voi olla suuri vaikutus tuntipalkkaan.

2.Asiantuntemus

On sanomattakin selvää, että vuosien asiantuntemuksen omaavan mobiilisovelluskehittäjän tuntipalkkio on enemmän kuin tuntikustannus vastikään vastaavia kursseja suorittaneelle kehittäjälle. Ja vaikka kokemus ei ole suoraan sidottu tuotetun työn laatuun, sillä on suuri vaikutus rekrytointikustannuksiin..

3. Maantieteellinen sijainti

Yksi tärkeimmistä tuntihintoihin vaikuttavista tekijöistä on sijainti. Siihen vaikuttavat merkittävästi maan elintaso ja elinkustannukset sekä työmarkkinoiden kyllästyminen.

4. Tekniikka

Tuntihintaan vaikuttaa myös tarvitsemasi teknologiapino. Harvinaisempaan tekniikkaan erikoistuneen kehittäjän palkkaamisen kustannukset ovat kuitenkin usein suuremmat.

5. monimutkaisuus

Kustannukset määräytyvät paitsi tuntihinnan, myös projektin monimutkaisuuden perusteella. Jotkut kehittäjät haluavat työskennellä heille tuttujen mallien kanssa eivätkä uskalla mukavuusalueensa ulkopuolelle. toiset taas nauttivat haasteesta, vaikka tämä tyypillisesti vaikuttaa korkoihin.

What Is the Cost of Hiring an Android App Developer?

Erilaisten palkkausvaihtoehtojen kustannukset sekä niiden edut ja haitat

1. Freelancerin palkkaaminen itse

Kun sinun on pidettävä kirjaa kaikista projekteistasi, se voi olla todella monimutkaista. Sinusta on vastuussa niin monia ihmisiä, ja saatat turhautua helposti, jolloin sinun on mahdotonta keskittyä yhteen tehtävään..

Koska työntekijä toimii organisaation määräysten ulkopuolella, on olemassa useita tietoturvaongelmia. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, jotka käyttävät freelancereita Android-sovelluskehitysprojekteissaan.

Edut

 • Kun freelancereita rekrytoidaan, yritys säästää huomattavan määrän rahaa, koska sairausvakuutusta, päiväpalkkoja ja muita yritykseen liittyviä kuluja ei vaadita.
 • Käytetyistä laitteista ei tarvitse maksaa; Sen sijaan Android-sovelluskehitysyrityksen on yksinkertaisesti maksettava tehdystä työstä.

Haitat

 • Kun sinun on pidettävä kirjaa kaikista projekteistasi, se voi olla todella monimutkaista. Sinusta on vastuussa niin monia ihmisiä, ja saatat turhautua helposti, jolloin sinun on mahdotonta keskittyä yhteen tehtävään.
 • Koska työntekijä toimii organisaation määräysten ulkopuolella, on olemassa useita tietoturvaongelmia. Tämä on erityisen tärkeää yrityksille, jotka käyttävät freelancereita Android-sovelluskehitysprojekteissaan.

2.Rekrytointitoimiston käyttäminen palkkaamiseen

Valitsemalla tämän vaihtoehdon säästät aikaa ja rahaa, sillä rekrytointiyritys tekee kaiken työn puolestasi ja valitsee rajoitetun joukko hakijoita, joista voit valita koodaajasi. Tässä tilanteessa keskimääräiset kustannukset koostuisivat kehittäjän tuntipalkkiosta ja toimiston palveluista..

Edut

 • Sinulle annetaan joukkue, joka on jo koottu. He ovat kaikki oman alansa asiantuntijoita.
 • Ulkoistamisliiketoiminta huolehtii myös teknologiapinosta, toimittajasta ja muista yksityiskohdista.

Haitat

 • Sinulla ei ole suoraa vaikutusvaltaa kehittäjien toimiin ja menetelmiin.
 • On mahdollista, että yritykselläsi ja ulkoistetulla Android-sovelluskehitysyrityksellä on erilaiset työkulttuurit.

What Is the Cost of Hiring an Android App Developer?

Mitkä ovat hyviä paikkoja Android-sovelluskehittäjille?

On erittäin tärkeää tietää, minne ottaa yhteyttä kehittäjiin, kun pätevyys ja työvaihtoehdot on selvitetty. Huolimatta siitä, että fyysisiä palveluita kaupungissa on saatavilla, niitä rajoittavat maantieteelliset rajat.

Internetissä on miljoonia lahjakkaiden koodaajien profiileja eri puolilta maailmaa.

Seuraavassa on joitain suosituimpia verkkosivustoja Android-kehittäjien palkkaamiseen:

Upwork

Upwork on tunnettu organisaatio, joka palkkaa etätiimejä ja tarjoaa projektiportaaleja. Tällä sivustolla on suuri joukko Android-kehittäjiä eri puolilta maailmaa, jotka ovat innokkaita työskentelemään organisaation hyväksi.

kytkin

Tämä verkkosivusto on teknologinen konsulttiyritys, joka toimii myös foorumina freelancereille ja yrityksille, jotka voivat lähettää profiilinsa, viimeaikaiset työnsä ja rehellisiä arviointejaan.

Hyvät Yritykset

Good Firms on tunnettu IT-ulkoistusyritys, joka on erikoistunut teknologiaan liittyviin työllistämiseen ja työpaikkailmoituksiin..

Toptal

Toptal on suodatussivusto, jonne palkataan vain kunkin alan parhaat suoritukset. Tämä verkkosivusto sisältää pitkän seulontaprosessin, joka vähentää roskapostin ja robottien tunkeutumisen mahdollisuutta sivustolle.

Kuinka paljon Android-sovelluskehittäjän palkkaaminen maksaa?

Verrattuna iOS:ään Androidin ekosysteemi on suurempi ja avoimempi. Tästä syystä monet mobiililaitteiden valmistajat käyttävät sitä.

Androidin mobiilikehittäjän on kyettävä tuottamaan johdonmukaista, läpinäkyvää ja uudelleen käytettävää koodia. Hänellä tulee olla myös seuraavat kyvyt:

 • Hänen on kyettävä ymmärtämään taustaa täysin, koska tämä Android-sovellusten puoli on melko monimutkainen ja edellyttää perusteellista työkalujen ja kielten tuntemista..
 • Android SDK - Sitä voidaan pitää joukona perustyökaluja ja -konsepteja, joita tarvitaan Android-sovelluksen rakentamiseen Javassa tai Kotlinissa tai molemmissa..
 • Heidän on kyettävä työskentelemään API:iden kanssa. Sovelluksen on kyettävä kommunikoimaan useiden eri ohjelmien kanssa ja sillä on oltava korkea yhteensopivuusluokitus.

Android-sovelluskehittäjä voidaan palkata 6 000–30 000 dollarilla. Korvausalue vaihtelee riippuen mm. kehittäjän kokemuksesta, sovelluksen monimutkaisuudesta ja koosta.

sijainti kustannus
Kaakkois-Aasia $40 - $80/hour
Latinalainen Amerikka $25 - $70/hour
Pohjois-Amerikka $45 - $80/hour
Pohjoinen Eurooppa $40 - $80/hour
Länsi-Eurooppa $45 - $70/hour
Itä-Aasia $30 - $60/hour

Johtopäätös

Kun on palkattava Android-sovelluskehittäjä, jokainen yrityksen omistaja ja yrittäjä etsii optimaalista yhdistelmää laatua ja kohtuuhintaisuutta.

Koska kehittäjän sijainti ja pätevyyden aste ovat kaksi eniten kustannuksiin vaikuttavaa tekijää, voit saavuttaa tasapainon palkkaamalla etäkehittäjiä maista, joissa kehittäjähinnat ovat edullisia, kuten Intia ja Venäjä..

Mitä lisätekijöitä uskot vaikuttavan Android-kehittäjän palveluiden hintaan? Jätä kommentti alle.

Aloitetaan puhuminen projektistasi.
Pyydä tarjous